Wij zijn gespecialiseerd in duivenvoeders en duivenbenodigdheden

Deze zijn verkrijgbaar onder andere in Supra, 4-seizoenen, kweekvlieg mengeling en supermengeling. Tevens hebben wij een groot assortiment aan duivenvoeders zoals Mariman, Versele-Laga, VanRobaeys, Natural, Mattador en Beijers enz. Ook hebben wij veel verzorgingsproducten voor uw duiven.

Heeft u liever een eigen samenstelling qua voer voor uw duiven?

Dan is het mogelijk dat wij dit voor uw mengen of eventueel kunnen bestellen. Voor de kweekperiode hebben wij broedschalen en diverse broedproducten, zoals matjes en tabaksstelen, voor u op voorraad.


Beschikbaar in de webshop en in de winkel

MAXIMUM ENERGY 20kg

Dit is een zeer vetrijke mengeling. Deze mengeling geeft u de laatste dagen voor de inkorving om u duiven die extra energie mee te geven

Supra 4 seizoene 25 kg

Een voer zonder gerst die naar behoefte gegeven kan worden. Een complete mengeling die u het hele jaar kunt geven.

Super top mix 20 kg

Hierin zijn kracht en vetten samengevoegd in één. Een allround duivenvoer voor vluchten tot 400 km.

Vlieg Vital Duo 25 kg

Deze mengeling bevat minder peulvruchten maar met meer goede cribbs mais. Dit is bevorderlijk voor een betere reserve van suikers en zetmelen.

Super dieet 20 kg

Is een vetrijke mengeling die toch heel licht verteerbaar is. Deze wordt vaak gegeven bij thuiskomst na een vlucht. Door de snelle vertering is er geen verzuring in de krop. Vanwege de hoge energie kunt u deze ook nog geven voor het inkorven.

Kweek vital duo 25 kg

Hierin zitten voldoende peulvruchten die het eiwitgehalte omhoog brengen.

Super grit mix; 10 kg

Een perfecte uitgebalanceerde mineralen gritmengeling die 100% natuurlijk is. Deze mengeling geeft u duiven meer kracht, energie en vitaliteit en is tevens een lekkernij voor u duiven. Nu verkrijgbaar in emmers van 10 kg. Binnenkort ook te verkrijgen in zakken van 25 kg.