Alles voor een gelukkig en gezond huisdier of vogel........
Openingstijden: Maandag: gesloten Dinsdag: 08:30 - 17:30 Woensdag: 08:30 - 17:30 Donderdag: 08:30 - 17:30 Vrijdag: 08:30 - 17:30 Zaterdag: 08:30 - 17:00
Alles voor een gelukkig en gezond huisdier of vogel........ Alles voor een gelukkig en gezond huisdier of vogel........

Verzorgingstips...

Kan ik voorkomen dat mijn hond wormen krijgt? Een besmetting met wormen is moeilijk tegen te gaan. Tijdens het uitlaten kan een hond door o.a. te snuffelen in het gras worm eitjes binnenkrijgen. Opzicht (nog) geen probleem, maar wees oplettend en kijk of u in de ontlasting wormen aantreft. Een besmetting geeft niet direct klachten  maar uw hond gaat er na verloop van tijd hiervan last krijgen. Voorkomen is beter dan genezen. Het is beter uw hond regelmatig te behandelen tegen wormen. Wij adviseren elke 3 maanden uw hond (en kat) te behandelen tegen wormen. Indien u meerdere dieren heeft dient u vanzelfsprekend allemaal op het zelfde moment te behandelen om zo her besmetting te voorkomen. In ons assortiment zijn verschillende middelen verkrijgbaar. Voorbeelden zijn in de vorm van tabletten of pasta. Wij adviseren u graag over welk product het beste past bij uw huisdier.
Honden
Ontwikkelingsschema Honden Ontwikkelingsschema Katten
Katten
Kan ik voorkomen dat mijn Kat wormen krijgt? Een besmetting met wormen is moeilijk tegen te gaan. Een Kat kan door is een besmette omgeving aanwezig te zijn eitjes binnenkrijgen. Opzicht (nog) geen probleem, maar wees oplettend en kijk of u in de ontlasting wormen aantreft. Een besmetting geeft niet direct klachten  maar uw Kat gaat er na verloop van tijd hiervan last krijgen. Voorkomen is beter dan genezen. Het is beter uw Kat regelmatig te behandelen tegen wormen. Wij adviseren elke 3 maanden uw kat te behandelen tegen wormen. Indien u meerdere dieren heeft dient u vanzelfsprekend alle huisdieren op het zelfde moment te behandelen om zo her besmetting te voorkomen. In ons assortiment zijn verschillende middelen verkrijgbaar. Voorbeelden zijn in de vorm van tabletten of pasta. Wij adviseren u graag over welk product het beste past bij uw huisdier.
Kalsdonksestraat 146 4702 ZJ  Roosendaal Telefoon: 0165-537534