Alles voor een gelukkig en gezond huisdier of vogel........
Openingstijden: Maandag: gesloten Dinsdag: 08:30 - 17:30 Woensdag: 08:30 - 17:30 Donderdag: 08:30 - 17:30 Vrijdag: 08:30 - 17:30 Zaterdag: 08:30 - 17:00

Duivensport......

Alles voor een gelukkig en gezond huisdier of vogel........
Super Topmix
Alleen het beste is goed genoeg
Maximum Engergie
Supra 4 Seizoenen
Supra Dieet
Vlieg Duo
Super Topmix
Maximum Engergie
Supra 4 Seizoenen
Vlieg Duo
Wij zijn gespecialiseerd in duivenvoeders en duivenbenodigdheden. Wij hebben duivenvoeders van onze eigen samenstelling. Deze zijn verkrijgbaar onder andere in Supra, 4-seizoenen, kweekvlieg mengeling en supermengeling. Tevens hebben wij een groot assortiment aan duivenvoeders zoals Mariman, Versele-Laga, VanRobaeys,Natural, Mattador en Beijers enz. Ook hebben wij veel verzorgingproducten voor uw duiven.
Heeft u liever een eigen samenstelling qua voer voor uw duiven dan is het mogenlijk dat wij dit voor uw mengen of eventueel kunnen bestellen. Voor de kweekperiode hebben wij broedschalen en diverse broedproducten, zoals matjes en tabaksstelen, voor u op voorraad. Bij ons is een product van Birdy Products verkrijgbaar, om uw duiven ongedierte vrij te maken. Dit is verkrijgbaar in 1 liter flessen en is te vernevelen in Uw duivenhok als ook op de duiven zelf.
Waarom voeders van Jan Wagemakers de beste keus is.......
Maximum Energy; 20kg Is een zeer vetrijke mengeling. Deze mengeling geeft u de laatste dagen voor de inkorving om u duiven die extra energie mee te geven. Samenstelling; Saffloorpitten-Tarwe-Mais-Witte en rode dari-Gepelde haver-Flint mais-Gepelde en gestreepte zonnepitten-Popcorn mais-Hennep-Soyaboontjes-Katjang-Wikken-witzaad-Gele millet-Koolzaad- lijnzaad
Supra 4 seizoenen; 25 kg. Een voer zonder gerst die naar behoefte gegeven kan worden. Een complete mengeling die u het hele jaar kunt geven. Samenstelling;  Mais-tarwe-gele groene en donkere erwten-milo-witte dari-saffloorpitten-gestreepte pitten-katjang
Super top mix; 20 kg Hierin zijn kracht en vetten samengevoegd in één. Een allround duivenvoer voor vluchten tot 400 km. Samenstelling; Mais (bordeaux, gerst, popcorn, plata)-tarwe-saffloorpitten-witte dari-hennep-sojabonen-gele en peen erwten-katjang-wikken-milo-koolzaad-lijnzaad-gele millet-witzaad-gestreepte pitten.
Vlieg Vital Duo; 25 kg Deze mengeling bevat minder peulvruchten maar met meer goede cribbs mais. Dit is bevorderlijk voor een betere reserve van suikers en zetmelen. Samenstelling; Tarwe-mais-rode en witte dari-saffloorpitten-flint mais-gele en groene erwten-katjang-gepelde haver-lijnzaad-witzaad-gele milletzaad-koolzaad-wikken-boekweit-gestreepte pitten-dunpeas
Super dieet; 20 kg Is een vetrijke mengeling die toch heel licht verteerbaar is. Deze wordt vaak gegeven bij thuiskomst na een vlucht. Door de snelle vertering is er geen verzuring in de krop. Vanwege de hoge energie kunt u deze ook nog geven voor het inkorven. Samenstelling; Witte en rode dari-saffloorpitten-tarwe-paddy-lijnzaad-boekweit-gestreepte pitten.
Super Dieet
Super grit mix; 10 kg Een perfecte uitgebalanceerde mineralen gritmengeling die 100% natuurlijk is. Deze mengeling geeft u duiven meer kracht, energie en vitaliteit en is tevens een lekkernij voor u duiven. Nu verkrijgbaar in emmers van 10 kg. Binnenkort ook te verkrijgen in zakken van 25 kg.
Kweek vital duo; 25 kg Hierin zitten voldoende peulvruchten die het eiwitgehalte omhoog brengen. Samenstelling; Mais-tarwe-gele en groene erwten-rode en witte dari-flintmais-dunpeas-saffloorpitten- gepelde haver-katjang-wikken-boekweit-gestreepte pitten.
Super Grit Mix Super Grit Mix
Kweek Vital Duo
Kalsdonksestraat 146 4702 ZJ  Roosendaal Telefoon: 0165-537534