Alles voor een gelukkig en gezond huisdier of vogel........

Assortiment...

Openingstijden: Maandag: gesloten Dinsdag: 08:30 - 17:30 Woensdag: 08:30 - 17:30 Donderdag: 08:30 - 17:30 Vrijdag: 08:30 - 17:30 Zaterdag: 08:30 - 17:00
Duiven Wij zijn gespecialiseerd in duivenvoeders en duivenbenodigdheden. Wij hebben duivenvoeders van onze eigen samenstelling. Deze zijn verkrijgbaar onder andere in Supra, 4-seizoenen, kweekvlieg mengeling en supermengeling. Tevens hebben wij een groot assortiment aan duivenvoeders zoals Mariman, Versele-Laga, VanRobaeys,Natural, Mattador en Beijers enz. Ook hebben wij veel verzorgingproducten voor uw duiven.
Heeft u liever een eigen samenstelling qua voer voor uw duiven dan is het mogenlijk dat wij dit voor uw mengen of eventueel kunnen bestellen. Voor de kweekperiode hebben wij broedschalen en diverse broedproducten, zoals matjes en tabaksstelen, voor u op voorraad. Bij ons is een product van Birdy Products verkrijgbaar, om uw duiven ongedierte vrij te maken. Dit is verkrijgbaar in 1 liter flessen en is te vernevelen in Uw duivenhok als ook op de duiven zelf. Voor meer  informatie over onze Duivenvoeders en ander producten KLIK HIER!
Vogels Voor de vogelliefhebber hebben wij vogelzaden van eigen samenstelling die al 42 jaar vertrouwd zijn bij de vogelliefhebber. Wij hebben de mogelijkheid om uw eigen samenstelling te mengen naar uw eigen wensen. Dit gebeurt geheel gratis. Wij hebben voor u ook vogelzaden van andere merken zoals Van Himbergen, Teurlings en Beyers enz.
Natuurlijk hebben wij voor u ook vogeltjes. Tevens is inkoop van uw kweekvogels mogelijk. Geef ons even een belletje als u langs wil komen voor te brengen en eventueel de prijzen.
Wij hebben voor u, als enige in de omstreek, het super bodembedekker ZEOLIET van het merk Benopet. Deze is 100% natuurlijk en 95% zuiver. Het is bij ons te verkrijgen in groot verpakking van 25 kilo en kost € 12,95. Wij hebben voor u een groot assortiment voorfronten en broedmaterialen. Misschien dat u nog wat mist in ons assortiment, laat het weten, wij zullen er alles aan doen om dit voor u te bestellen.
Goede adviezen over de kippenhouderij van dierenarts Sible Westendorp leest u hier.
Honden Wij hebben voor u hond een nieuwe premium-voer in ons assortiment genomen;DADO. Dit is vergelijkbaar met de merken Royal Canin, HIll's en Eukanuba maar is vele euro's goedkoper. Deze is verkrijgbaar in alle varianten zoals puppy,senior en light-voer.
Ook hebben wij voor uw hond een uitgebreid assortiment in hondenvoer en hondenbenodigdheden. We hebben veel keuze in hondenmanden, kussen, verzorging en speeltjes. Mocht u iets missen in onze winkel zullen wij onze uiterste best doen om die voor u toch te kunnen bestellen.
Katten Voor de kattenliefhebber hebben wij een breed assortiment aan kattenvoer en kattenbenodigdheden. U vindt bij ons een grote keus in krabpalen, kattenbakken, kattenbakvulling en speeltjes.
Mist u iets in onze winkel laat het ons dan weten, vaak kunnen wij het voor u bestellen.
Konijnen en knaagdieren Wij hebben voer van het merk Funny in ons assortiment, dit is premium en compleet voer met alle omega -vetten erin die ze nodig hebben. Wij hebben regelmatig konijntjes en cavia's. Ideale huisdieren voor uw kinderen.
Natuurlijk hebben wij hier ook de nodige verzorginsartikelen waaronder vitamines, shampoo enz... Wij hebben voor de knaagdieren schepvoer, verpakt -voer en pelletvoer. Het pelletvoer is het meest compleet voer voor uw knaagdier en bevat het hoogste percentage vitamines en vezels.
In onze winkel hebben wij kooien + benodigdheden en buitenkooien die we voor u kunnen bestellen (ivm ruimtegebrek) Eventuele suggesties zijn bij ons altijd welkom...
Vissen Wij verkopen goudvissen, sluierstaartjes en chubinkins. Wij hebben ons assortiment wat verder uitgebreid op het gebied van koudwatervissen.Er is nu meer keus in viskommen, voer, plantjes.
Alles voor een gelukkig en gezond huisdier of vogel........
Kalsdonksestraat 146 4702 ZJ  Roosendaal Telefoon: 0165-537534